DÜZCE / AKÇAKOCA - Uğurlu Ortaokulu

Uğurlu Ortaokulu

Adres
UĞURLU KÖYÜ UĞURLU KÜME EVLERİ UĞURLU KÖYÜ ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 79 AKÇAKOCA / DÜZCE
Vizyon
Yaparak, yaşayarak ve deneyerek öğrenme olanağı sağlayan, öncelikle özgüvenini kazanmış, yaşam boyu öğrenmede sınır tanımayan, nitelikli bireyler yetiştirilen bir ortam yaratmak.
Misyon
Sevgi dostluk ve anlayış içerisinde yaşam mücadelesini hep kazanacak, kaybettiğinde kaybettiklerinden ders alacak böylece hiç kaybetmeyecek bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2019-2020 Eğitim-öğretim yılı sonunda yapılan LGS sınavı sonucuna göre sınava giren 9 öğrencimizden 1 tanesi Fen Lisesini 4 tanesi de Sosyal Bilimler Lisesini kazanmıştır.
09.00 - 15.20
Kaloriferli Kömür
Ulaşım
Akçakoca´dan öğretmenler kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır. Bunun haricinde köyden Akçakoca´ya minibüs seferleri yapılmaktadır.
Öğrenciler çevre köylerden taşımalı olarak okulumuza gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Köyümüz nüfusu kalabalık merkez bir köydür. Köyün küçük bir çarşısı, 4-5 tane marketi, 4-5 kahvehanesi, PTT, Sağlık Ocağı, Tarım Kredi Kooperatifi, Fiskobirlik vardır. Cuma günleri küçük bir pazar kurulur. Çevre köylülerin de toplanma yeridir.
İlçe merkezine 20 km mesafededir.
Proje Çalışmaları
2020-2021 yılında yürütmekte olduğumuz bir Etwinning projemiz mevcut. Ayrıca önceki yıllarda okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlenmiştir.